2016 Tasarım Trendlerinde Neler Var?

 

2016 yılı cesur renk ve desenlerin, parlak metallerin ve tasarımın doğaya olan bağlantısının güçlendiği bir yıl olacak. Daha önce Amerika’da çok sayıda tasarım dergisi ve televizyon programında yer alan ünlü tasarım firması Jackson Design firmasının tasarım ekibinin bu yıl için belirlediği trendleri siz değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz.

 

Eğer bir ev tasarımı yapıyorsanız, trendlerle birlikte yapacağınız seçimlerin uzun vadede anlamlı olmasına da dikkat etmek zorundasınızdır. Aksi takdirde, yalnızca moda olduğu için seçtiğiniz tasarımlar, gelecek yıl tamamıyla anlamsız kalıp sizi yuvanızdan soğutabilir. Elbetteki en yeni stilleri ve yaratıcı fikirleri takip etmek ve bunlarla tasarım yapmak son derece eğlencelidir. İşte size çok eğlenceli seçim şansları sunabileceğini düşündüğümüz ve ünlü bir Amerikan firmasının ekibi tarafından bu yıla özel belirlenen tasarım trendleri:

traditional-kitchens-san-diego-jackson-design-amp-remodeling-kitchen-remodeling-san-diego-one-of-the-best-kitchen-remodeling-san-diego

 

 

  • Doğal Mineraller: Doğal mineraller, kristaller, kuvars ve cilasız yarı kıymetli taşlardan oluşan avizeler, lambalar ve küçük mobilyalar, kaya gibi sağlam tarzıyla doğanın ilginç öğeleri arasındaki iletişimi vurgulamak için bu yılın tercih edilenlerinden olacak.
  • Geometrik Desenler: Geometrik şekillerin klasik görüntüsü, 2016 yılına damgasını vuracaklardan. Özellikle de ahşap ve çimento gibi tipik olmayan malzemelerde geometrik desenler yeni trendlerden.
  • Karışık Metaller: Evin içindeki koridor ve boş alanlar gümüş, pirinç, altın ve bakır metallerin sanat karışımlarına yer verecek.

 

  • Bitmemiş Duvarlar: Bir kez daha dünyanın sakinleştirici ve çekici unsurlarından biri olan doğanın duvarlara yansıması söz konusu. Tam bitmemiş duvar görünümü, ahşap ve beton materyallerle stil sahibi rustik bir havada 2016 trendleri arasında bulunuyor.

 

  • Dışarıyı içeriye getirmek: İç / dış mekan yaşamının zamanla sınırlanamayan görüntüsü bu yıl da, açık mekanlar, büyük ve sürgülü cam kapılar, açık ve kapalı yaşam alanları arasında düşünceli tasarlanmış entegrasyon ile ifade buluyor.

 

  • Endüstriyel Siyah Çelik ve Cam: Siyah çelik ve cam kapı ile pencereler mükemmel bir görünüm sunan sanayi etkisini öne çıkarıyor.

 

  • Yerden Tavana Seramik: Banyo ve mutfaklarda, zeminden tavana kesintisiz seramikler, farklı renk ve desen seçenekleriyle, mekanlara temiz bir zarafet getiriyor.
  • Güneş Enerjisi: Bu trend güneş enerjisinden faydalanmayı sağlayan ürünlerin daha estetik ve eskisine göre daha az yer kaplayan tasarımlarla dikkat çekiyor.

 

  • Çiçek Desenleri: Parlak, koyu ve grafik çiçek desenleri bu yılın hayal gücü yüksek iç mekan tasarımlarında öne çıkıyor.

 

  • Beklenmeyen Renk: Nötr renk paletleri 2016 yılında arka koltuğa geçerken, parlak ve daha ilginç tonlar trendlerin başında geliyor. Pastel ve mücevher tonları özellikle bu yılın tasarımlarında hakim renkler olacak.

 

  • Sürdürülebilirlik: Daha iyi bir çevre korumasına olan bağlılık devam ederken, sürdürülebilir tasarım da 2016 yılının öne çıkan unsurlarından olmaya devam edecek.

 

san-diego-jackson-design-remodeling

DP_Jackson-Design-And-Remodeling-green-eclectic-home-office-blue-counter_h.jpg.rend.hgtvcom.966.725

colonial-kitchen-for-traditional-kitchens-san-diego-jackson-design-amp-remodeling

jackson-design-remodeling