Doppstadt Expo 2015

 
Doppstadt Grubu, son günlerde tatlı bir telaş içinde. Şirketin 50. yıldönümünü kutlamak için kendi bünyelerinde düzenleyeceklerin fuarın hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Daha önce hiç görmediğiniz Doppstadt makine ve ekipmanlarıyla tanışmak ve benzersiz bir makine fuarına katılmak istiyorsanız, bu organizasyonu kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

 

Doppstadt firmasının kendi bünyesinde organize ettiği fuar Almanya’nın Calbe kentinde gerçekleşecek. Şirketin tesislerinin ev sahipliği yapacağı organizasyon 24 Haziran 2015’te özel bir akşam ile başlayacak. Organizatörler 25 Haziran 2015 tarihinde konuklarına, firmanın makinelerini göstermek için sürprizler hazırlıyorlar.

 

Sektördeki 50. yılını kutlayan Doppstadt firması, çevre ve teknolojiye olan tutkusunu, endüstride fark yaratan makinelerle ifade ediyor. 1965 yılında faaliyet göstermeye başlayan firma bir tarım şirketi olarak Werner Doppstadt tarafından Velbert’te kurulmuştur. Werner Doppstadt tarafından yönetilen şirkette, Doppstadt’ın eşi Hedwig pazarlama faaliyetleriyle ilgilenirken, kardeşi Johann’ın makineleri tasarlayıp ve geliştirmiştir. Uzun yıllar süren tecrübe ve çevre teknolojisi alanında edinilmiş derin bilgiyi değerlendiren Doppstadt firması sürekli müşterileriyle iletişim halinde, bireysel çözümler üretmeye devam etmektedir. Şirket geri dönüşüm teknolojisi ve ayrılık alanında, elekler ve ayrıştırma tesisleri üretmektedir.

 DH910_Operation_13_low

Doppstadt, ISO 9001 – sertifikalı bir kuruluş olarak sadece uluslararası kabul görmüş tedarikçileri ile işbirliği yapmaktadır. Modern üretim yöntemleri uygulayarak, kaliteli malzemeler kullanarak, müşterileri ile sürekli iletişim halinde olarak, kurumsal yapı makinelerinin operasyonel güvenilirliğini sağlama konusunda son derece başarılıdırlar.

AK530_Operation_22_HighB

Doppstadt Expo fuarı Calbe, Saale’de gerçekleşecektir ve daha detaylı bilgi için www.doppstadt-expo.de websitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

AK430_Operation_14_Low