PRIMULTINI AND BONGIOANNI: İlk Kez Birlikte LIGNA 2015

 

Primultini ve Bongioanni ilk kez Ligna’da aynı standda buluştular. birlikte sergiledi. Marano Vicentino merkezli grup tarafından 2001 yılından bu yana tarihsel bir marka olan Pezzolato SpA’nın bir kısmının satın alınması sonrasında gerçekleşen bu haber, endüstride de yankı uyandırdı. Birincil işlem uzmanları, Hannover’deki bu “dokunma ve görme” fırsatını kaçırmadılar.
Fuarda Primultini teknolojisi ve Bongioanni teknolojisi var” diyen grup başkanı Lorenzo Primultini sözlerine şöyle devam etti; “Operasyonları optimize ederken ve tüm sinerjilerimizi çalıştırırken, satın alma önceliğimizde Bongioanni’nin kendi iş sürekliliğini korumasını da esas aldığımızı belirtmek isterim.

 

Ligna benim ifadelerimi kanıtlamak için bir fırsattır: Bu satın alma liderliğimizi güçlendirirken, firmamız artık güçlü uzmanlık ve her işleme aşamasındaki deneyimle (kesme, kabuk soyma ölçme, sıralama, taşıma ve yönlendirmek) anahtar teslimi kereste fabrikası sağlayabilmektedir. Primultini, Bongioanni ve Pribo birlikte, eşsiz bir mükemmelliğe ve zengin bilgiye sahip bir oyuncuyu oluşturuyorlar.”

Firmanın satış müdürü Gaetano De Lai ise bu birleşimi şöyle yorumladı; “Anlaşmasının imzalanmasından bu yana sadece üç ay içinde bile Primultini ve Bongioanni ürünlerinin hepsi için çok olumlu tepkiler alıyoruz ve satışlar yapıyoruz. Özellikle Almanya, Fransa, Avusturya ve Hırvatistan gibi bazı pazarlardaki sonuçlar projemizin etkinliğini ve her iki şirketin en iyi entegreyle çözümler ürettiğinin kanıtıdır.”

t

Hannover’deki Ligna fuarı, hızar ve primer operasyon endüstrisinin büyük katılımıyla Primultini ve Bongioanni için tam anlamıyla bir “çıkış tanıtım balosu” oldu. Bu fuarla, 200 metrekarelik standda ürün çeşitlerini sunan iki firma aralarında, Bongioanni’nin değişken eksenli taşıma arabası, Pribo’nun şekillendirme kabuk soyma makinesi, Primultini’nin iki milli çoklu ripsaw modeli “MSA”sını ve Primultini galaksisinin bir diğer firması Mec-Legno tarafından üretilen “Mecomat” tipindeki ağaç bandı hızarı dahil olmak üzere çok sayıda yenilikçi ürünlerle ziyaretçilerin beğenilerini topladılar.

 

Ligna fuarındaki bir diğer dikkat çeken ürün de, Bongioanni tarafından tasarlanan değişken eksen taşıma arabalı, Primultini yapımı 1600 milimetre volan çaplı hızar oldu.