Ukrayna’nın En Büyüğü: LISDEREVMASH 2013

Ukrayna ahşap sektörünün önde gelen ticaret fuarı LISDEREVMASH 2013, bu yıl 12. defa, 24-25 Eylül, 2013 tarihleri arasında Kiev’de gerçekleşecek.

Yerli ve yabancı uzmanlarca da kabul edildiği üzere, LISDEREVMASH 2013 12. Uluslararası Ormancılık Makine ve Ekipmanları Fuarı, Ağaç Ve Mobilya Sanayi İhtisas Fuarı, Ukrayna’nın en büyük fuarı olarak biliniyor. Geçen yıl fuar süresince, mobilya imalatı, ahşap, inşaat ve kereste sanayi alanlarında çalışan 6000’den fazla uzmanın fuardaki aktivitileri ziyaret ettiği belirtiliyor. En önemli etkinliklerden biri olarak gösterilen fuar, Ukrayna Devlet Orman Ajansı, Mobilya Ve Ahşap İşletmeleri, Ukrayna “Mebelderevprom” Organizasyonları, Ukrayna Ahşap Makinaları Derneği ve İtalyan Ahşap Makinaları ve Araçları Üreticileri Birliği ACIMALL tarafından destekleniyor. LISDEREVMASH, 11 yıldır, dünya liderlerini ve Ukrayna sektörünün önde gelen yerli şirketlerini bir araya getiriyor. Katılımcılar arasında Avusturya, Belçika, Belarus, İngiltere, Estonya, Hindistan, İtalya, İspanya, Letonya, Litvanya, Hollanda, Polonya, Rusya, Slovenya, Tayvan, Türkiye, Finlandiya, Fransa, Çek Cumhuriyeti ve İsviçre şirketlerini bulabilirsiniz .

Fuardaki sergi alanlarında tanıtılan modern ekipman, geliştirilmiş makineler, yeni araçlar, orman kaynaklarının rasyonel kullanımı sağlayacak ve ücretsiz atık teknolojilerini uygulamaya koyarak, odun hammaddesi işleme ve tüketicilerin en çok ihtiyaç duyduğu ürünleri ve dolayısıyla da uzun orman restorasyonu için gerekli ek kaynakları sağlayacaktır. Fuar ayrıca, endüstriyle ilgili sorun ve deneyimleri payaşmak ve gerekli bilgiyi sağlayarak işbirliğine gitmek için de eşsiz bir fırsat sunuyor. Daha da fazalası, uzmanlar, fuarda sergi alanında yer alan firmaların düzenlediği sunumları incelemek ve özel sınıflara katılma imkanını buluyorlar.

LISDEREVMASH 2013 bu anlamda özellikle Doğu Avrupa sanayini anlamak, varolan iş bağlantılarını güçlendirerek, yenilerini eklemek, üretimi artırmak için gerekli yeniliklerden haberdar olmak için sektör firmalarına olanak ve zemin sunuyor. Finansal anlamda zorluklardan, varolanı korumak ve bilim ve teknolojiyi de üretim gelişiminin bir parçası olarak takip etmekle kurtulunabileceğinden bu tip fuarların faydalı olacağını savunan LISDEREVMASH, ormancılık, ahşap ve mobilya sektöründe yeni yatırımlar geliştirmeyi amaçlıyor. Fuarın mekan adresi Ukrayna Kiev’deki; 02660, Kiev, Ukraine
Brovarskoy prospekt, 15
International Exhibition Centre olarak belirtiliyor.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA