YILDIZ ENTEGRE DENİZLİ HEYETİNİ AĞIRLADI

Ahşap ve orman ürünleri alanında dünyanın önde gelen şirketleri arasında yer alan Yıldız Entegre, Denizli Mazı Orman Ürünleri firma yetkilileri, alt bayileri, oda başkanları ve dekorasyon firmaları yetkililerini Kartepe tesislerinde ağırladı.

Kartepe Tesisinde üretim hatlarını gezerek, misafirlerine tesis hakkında bilgi veren Yıldız Entegre ekibi, ziyaret esnasında tam kadro yer aldı. Müşterilerine ürünleri yakından tanıtmak için Kartepe tesisine gelen Denizli ekibine özel sunumlar eşliğinde, üretim süreçleri hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı.

Yıldız Entegre Satış Pazarlama Direktörü Fatih Çınar; yaptığı değerlendirmede, “Tesisimizde üretim çeşitliliğimiz ve üretim kapasitemizi her geçen gün artırmaya devam ediyoruz. Amacımız bölge ekonomisine katkıda bulunurken, ürün çeşitliliğimiz ve kalitemiz ile de pazardaki payımızı artırmak.” dedi.

Günün sonunda ise özel olarak hazırlanan yemek eşliğinde Yıldız Entegre Kartepe ve Denizli ekipleri bir araya gelerek, oluşan samimi ortamda birbirlerini daha da yakından tanıma fırsatı buldular. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.