Çin Mobilya Sektöründe Fuar Heyecanı

 

Çin Ulusal Mobilya Birliği (CFNA) ve Şangay UBM Sinoexpo Uluslararası Fuar A.Ş.’nin ortaklaşa düzenledikleri; 23. Çin Uluslararası Mobilya Expo (ya da bilinen adıyla Furniture China 2017) ve 2. Maison Shanghai fuarları, 12-15 Eylül 2017 tarihleri arasında, Şanghay Yeni Uluslararası Fuar Merkezi SNIEC ile Şanghay Dünya Fuar Sergi ve Kongre Merkezi SWEECC’te gerçekleşecek.

Çin mobilya sektörünün heyecanla beklediği ve dört gün sürecek olan fuarda toplam 350.000 metrekarelik sergi alanlarını kapsayan iki ayrı mekanda, 3.500 katılımcının binlerce yeni mobilya ürünü sergilenecek. Furniture China ve Maison Shanghai fuarlarına katılacak sektör takipçileri, 40’tan fazla toplantı ve forum ile birlikte, yaşam estetiği ve stilleri konusunda son trendlerini de deneyimleme imkanı bulacaklar.



Furniture China, mobilya fuarcılığında yirmi yıldır büyüyen ve sadece sergi ölçeğini genişletmek yerine kalitede mükemmellik arayışında olan bir organizasyon olarak dikkat çekiyor. Fuar organizatörleri, sıkı kalite kontrolü ve özel salon planlarının yanı sıra servis kalitesinin sürekli yükseltilmesi ile küresel sektör alıcıları için yüksek kaliteli mobilya ürünleri satmak ve fuar boyunca iş fırsatlarını artırmak için ideal bir ticaret platformu sağlamayı hedefliyorlar.

Fuarda yer alan bölümlerden biri olan Material Land (Materyal Diyarı), çok fonksiyonlu bir bölge olarak farklı ürünlerle forum alanını birleştiriyor. Ayrıca, mobilya tedarikçilerine ve tasarımcılara, yeni performans, teknoloji ve malzemelerin gelecek eğilimlerini öğrenmek için özel bir sergi alanı sunarken, “Tasarım Kanepesi, Kumaş ve Malzeme” temalı bir etkinliği de gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

 

Yıllar boyunca edinilen güçlü bir veritabanına sahip fuar, mükemmel tasarımcı portföyleri ve sektörün üretim işletmelerinin zenginliğiyle dikkat çekiyor. Organizasyon yalnızca ticaretle uğraşmanın ötesine taşıyor ve katılımcılara, Çin tasarım konseptleri, endüstri yenilikleri ve son pazar eğilimlerinin serbest bırakılması hakkında bilgi paylaşımı için etkileşimli bir iletişim platformu imkanı tanıyor.

 

Her iki fuarın da ayrı mekanlarda kolaylıkla ziyaret edilmesi için, her 5 dakikada bir, SNIEC ve SWEECC arasında ücretsiz ulaşım hizmetleri olacağı belirtiliyor.