Retro Parke

Tamamen yerli sermayeyle faaliyet gösteren Retro Parke; üretim sürecinin her aşamasında kaliteyi ilke edinmekte olup, nitelikli personel ve güncel makine parkıyla, 4000 m2 kapalı alanda, müşterilerine en iyi hizmeti en kısa sürede ulaştırmayı hedeflemektedir. 

Dünyanın en değerli ağaçlarını özgün sanatıyla buluşturan Retro Parke, bir Türk Markası olarak dünya piyasasında önemli bir yer edinmeyi hedeflemektedir.

Sanatsal parke üretimiyle yola çıkarak yurt içinde ve dışında çok sayıda nitelikli projeye imza atmış olan Retro Parke, bir yandan da ürün yelpazesini genişletmeye devam etmektedir. Günümüzün modern çizgilerini kullanırken, yüzyıllardır beğeniyle kullanılan klasik motiflere de ürün yelpazesinde yer vermektedir. 

Bugün Retro Parke; özel masif & lamine parke, proje bazlı masif mobilya imalatı ve yine proje esaslı çeşitli özel ahşap imalatlarını, yüksek kaliteli hizmet eşliğinde müşterisine zamanında ulaştırır. 

Retro Parke’nin ürün yelpazesinde, son derece şık ve özgün motiflerden oluşan ürün seçeneklerini bulmanız her zaman mümkündür. Parke tasarımında sınır tanımayan Retro Parke’nin dinamik yapısı sayesinde, hayal edebildiğiniz tüm seçeneklere her zaman sahipsiniz. 

Retro Parke masif ahşabı tutukuyla sanata dönüştürür.

  • Lalahan Mah. Yem Sanayii Kümeevleri No:25 Hasanoğlan ANKARA
  • Tel: 0(312) 865 17 10-11-12   Faks: 0(312) 865 17 12
  • E-mail: [email protected]
  • www.retroparke.com.tr