Biesse size özel, ihtiyaclarınız için 1500 m2’lik showroomumuna sizleri davet ediyor

 ‘’Biesse size özel, ihtiyacınıza yönelik çözümleri uzman ekibi eşliğinde keşfetmeniz üzere İstanbul Maltepe’de bulunan 1500 m2’lik showroomumuna sizleri davet ediyor.’’

Biesse 2018 yılında, İstanbul Maltepe’de açtığı 1500 m2’lik showroomunda çok özel etkinliklere ve müşterilerinin tamamen ihtiyaçlarına yönelik gerçekleştirdiği demolara ev sahipliği yapıyor.

Satış, Servis ve Teknoloji Uygulama Ekibi’nin koordinasyonu ile müşterilerinden gelen her bir demo talebini özel olarak organize eden Biesse, standart demoların yanı sıra talep olması halinde müşterilerine ait özel malzemelerin işlendiği demoları da showroomunda gerçekleştiriyor.

Biesse şu an ahşap işleme üzerine 10’un üzerinde farklı teknolojiyi showroomunda ziyaretçileri ile buluşturuyor. Haziran ayı itibari ile de cam işleme üzerine 2 farklı teknolojiyi lansman sonrası showroom bünyesine ekleyecek.

Siz de Biesse ile iletişime geçerek tamamen şirketinizin ihtiyacına özel gerçekleştirilecek demo kaydınızı kolaylıkla oluşturabilirsiniz.

İLETİŞİM

Mail:[email protected]

Telefon:+90 216 528 58 00