Gerçek bir global yaşam tarzı markası: Roche Bobois

Roche Bobois, 2014 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu ile bizleri, sanat ve malzemelerin evliliğini takdire davet ediyor.

 

Sınırsız yaratıcılık ve uluslararası büyümeye tam odakla Roche Bobois, gerçek bir global yaşam tarzı markası olarak, Fransız stilinin en iyisini, işçilik ve yaşam sanatıyla buluşturan bir marka sunuyor.

 

2013 yılında açılan 13 yeni mağazı ve 2014 için planlanan 12 mağazayla, uluslararası boyut firma için her zamankinden daha büyük önem taşıyor.

Roche Bobois, 45’den fazla ülkede, 250 showroom ağıyla, kendine özgü Fransız estetiğini tüm çeşitliliğiyle ve dünyanın her köşesine doğru genişletmiştir .

 

Kendi tasarımının özgünlüğüyle desteklenen Roche Bobois, kendi üretim kalitesi ve ısmarlama seçenekleri ölçüsünde, müşterilerin taleplerine özel tasarım çözümü sunabilmektedir.

Bu da, uzman becerilerini ve tekniklerini kuşaklar boyunca sürdüren köklü Avrupalı üreticilerin ağı ile mümkün olmaktadır. Ayrıca, Cédric Ragot, Ora Ito, Sacha Lakic, Christophe Delcourt, Roberto Tapinassi & Maurizio Manzoni ikilisi ve Jean Paul Gaultier, Sonia Rykiel Maison ve Missoni Home gibi moda evleri gibi yetenekli tasarımcıların uzun süreli ortaklıklarıyla bu başarıya erişilmiştir.

Roche Bobois1

Firmanın websitesinde ve mağazalarında tüketicilerin beğenisine sunulan yeni koleksiyonunda, birbirinden ilginç ürünler yer alıyor. Mobilyalar arasında dikkat çekici bir örnek de, Escapade Sofa oturma grubu.

Roche Bobois2

Tasarımında çok yönlülük ve konforu buluşturan bu oturma grubu hem iç hem de dış mekanlarda kullanılabiliyor. Hareketli sırt yastıklarıyla, kanepe, divan, dinlenme alanı, yatak gibi çok farklı fonksiyonların hepsi birarada oluşu ürüne anlam katıyor.

Roche Bobois3

Ayrıca, dış mekan kullanımlarında teknolojik gelişmişliğiyle özel materyallerin kullanıldığı bu ürünün, zengin bir renk, desen ve doku seçeneği bulunuyor.

Roche Bobois4

Yüksek kalite mobilya tasarım ve dağıtımında bir dünya lideri olan Roche Bobois şirketi, uluslararası tasarımcılar, esnaf ve Avrupalı ​​üreticilerin yaratıcılığını harekete geçirerek, yılda iki koleksiyon sunuyor. 2013 yılında, 45 ülkeden daha fazlasında 250 showroomu bulunan firmanın cirosu 400 milyon Avro’dur ve bu rakamın % 54’ü yurt dışından gelmektedir.

Roche Bobois6

 

 

Roche Bobois5