İ.Ü Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü Çalışıyor

İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü

  1. Uluslararası Yapı Fuarı’nda Yer Aldı

 

Yapı Endüstri Merkezi tarafından 21 – 25 Nisan 2015 tarihleri arasında organize edilen bölgenin en büyük ve kapsamlı yapı malzemeleri ve teknolojileri fuarı 38. YAPI FUARI – TURKEYBUILD İSTANBUL, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilmiştir. 1978’den bu yana düzenlenen Yapı Fuarı – Turkey Build İstanbul, 100.000 m2 kapalı alanda (14 Hall) ürün gruplarına göre ayrılmış salonlarındaki 105 ülkeden 1.250 katılımcı ve 104.284 ziyaretçi sayısı ile ‘Balkanlar, Rusya ve BDT Ülkeleri ile Ortadoğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan bölgedeki en büyük fuar olma özelliği taşımaktadır. Fuarda yapı sektörünün bütün bileşenleri bir araya getirilmektedir.

 

İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü bu fuarda stand kurarak katılımcı olarak yer alan tek üniversitedir. Fuar standında Bölümümüzde yürütülen eğitim ve araştırma faaliyetleri hakkında çeşitli sunumlar yapılmış, laboratuvarlarda geliştirilen yeni malzemeler sergilenmiştir. Bölümün tanıtımının yapılmasının yanında, bir grup Öğretim Elemanı ve Öğrenci ile birlikte standlarda ziyaret ve incelemelerde bulunulmuştur.

17

Fuar organizasyonu, Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. S. Nami Kartal ve Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zeki Candan tarafından koordine edilip yürütülmüştür.

12

Öğretim Elemanlarımızdan Araş. Gör. Hızır Volkan Görgün ve Araş. Gör. Davut Bakır ile öğrencilerimizden Gani Can Somuncu, Burak Turan, Cahide Çıtak, Öykü Mercanoğlu, Gizem Çavdar, Özlem Yaman, Alperen Kalkan, Begüm Akyol, Sivan Sonobar, Sena Yazıcı, Rabia Almak, Rabia Altıntaş, Pelin Yaşar, Berfu Öztahtacı, Can Kayıkçı ve Diyar Ossy stantta görevli olarak yer almışlardır.

14

Fuar standımızı ziyaret ederek bizlere destek olan bütün mezunlarımıza, yerli ve yabancı sektör temsilcilerine ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederiz.

 

15 

Orman Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

16