Schattdecor Futbol Turnuvasının Şampiyonu Yıldız Sunta MDF Oldu

Schattdecor´dan  Sektörde Bir İlk!!

Dostluğun Kazandığı Bir Futbol Turnuvası ve Şenliği Organizasyonu

Sektöründe dünya lideri olan Dekoratif Kağıt Üreticisi Schattdecor bir ilki gerçekleştirerek sektörel futbol Turnuvası  ve Şenliği tertipledi. 08 Haziran 2013 de Tuzla kafkale tesislerinde gerçekleştirilen turnuvaya sektörün önde gelen şirketleri  büyük ilgi gösterdi. Turnuvaya Schattdecor başta olmak üzere ASD Laminat, Çamsan Entegre, Gentaş, Kastamonu Entegre, Lignadecor, Teverpan ve Yıldız Sunta MDF şirketleri futbol takımları ve onlara destek veren büyük bir taraftar grubuyla iştirak etti.  Schattdecor Genel Müdürü Rober Vuga’nın davetlileri selamlamasıyla turnuvaya start verildi. İki grup halinde gerçekleştirilen müsabakalar sonucunda yarı final vizesi alan takımlar belli oldu. A Grubunda mücadele eden Yıldız Sunta MDF grup lideri olurken Gentaş grup ikincisi olarak yarı final vizesi alan grubun diğer takımı oldu. Schattdecor ve Teverpan grup aşamasında turnuvaya veda eden takımlar oldular. B Grubunda Çamsan Entege grup lideri olarak ve Kastamonu grup ikincisi olarak yarı finale yükselen takımlar oldular. Lignadecor ve ASD Laminat B grubunda turnuvaya erken veda eden takımlardı. Yarı finalde Yıldız Sunta MDF ve Kastamonu Entegre karşı karşıya gelirken, Çamsan Entegre de Gentaş la Final vizesi için mücadele etti. Normal süresi berabere biten Yıldız Sunta MDF ve  Kastamonu Entegre yarı finali müsabakası,  penaltı atışları sonucunda gülen taraf Yıldız Sunta MDF oldu. Diğer yarı final müsabakasında Gentaş ı mağlup eden Çamsan Entegre final oynamaya hak kazandı. Kastamonu Entegre ve Gentaş takımları arasında geçen üçüncülük maçı Kastamonu Entegre takımının 4:2 üstünlüğüyle tamamlandı. Final maçı için sahaya çıkan Yıldız Sunta MDF ve Çamsan Entegre tüm seyircilere keyifli bir final mücadelesi izleme imkanı sundu. Çekişmeli ve heyecan dolu geçen mücadelede gülen taraf Çamsan Entegre yi 3-2 mağlup eden Yıldız Sunta MDF oldu. Bu sonuçlarla turnuvada sıralama şu şekilde gerçekleşti:

  1. Yıldız Sunta MDF
  2. Çamsan Entegre
  3. Kastamonu Entegre
  4. Gentaş
  5. Schattdecor
  6. Lignadecor
  7. ASD Laminat
  8. Teverpan

 

Özel ödüle layık görülenler:

Fair Play Ödülü: Gentaş

En iyi Taraftar Ödülü: Çamsan Entegre

En iyi Oyuncu Ödülü: Samet (Çamsan Entegre)

Gol Kralı Ödülü: Gökhan (Yıldız Sunta MDF)

En iyi Kaleci Ödülü: Bora (Yıldız Sunta MDF)

 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

 

Şenlik havasında geçen ve yaklaşık 350 davetlinin katıldığı turnuva sonunda dereceye giren ve ödüle layık görülen takım ve sporculara kupa ve madalyalarını Schattdecor Genel Müdürü Robert Vuga takdim etti.

Turnuvaya katılan ve birincilik için mücadele eden bütün takımlara teşekkür eden Robert Vuga; “Schattdecor olarak futbol turnuvasının sonuna gelmiş bulunuyoruz. Çok centilmence bir mücadele oldu. Turnuvaya katılımlarınızdan ve centilmence mücadele etmenizden dolayı hepinize teşekkür ediyor ve kutluyorum. Umarım bu turnuva yeni dostlukların oluşmasına vesile olmuştur.” dedi.

Müsabaka sonrasında bütün takımlarla, aileleriyle ve taraftarlarıyla Tuzla’da deniz e nazır Filizler Köftecisinde nezih bir akşam yemeği yendi ve günün yorgunluğu atıldı. Geleneksel hale gelecek olan Schattdecor Futbol Turnuvası ve Şenliğinde önümüzdeki yıl buluşmak temennisiyle etkinliğe nokta konuldu.

yildizsunta-turnuva-manset