PELİ PARKE HIZ KESMEDEN BAŞARIYA KOŞUYOR

 

Sektörün önde gelen saygın kuruluşu Turanlar Grup şirketleri, Peli Parke ile başarıdan başarıya koşuyor. Gerek geçtiğimiz ay gerçekleşen değerlendirme toplantısıyla, gerekse pazara sunduğu iddialı ürünlerle Peli Parke sektörün gözdesi olmaya devam ediyor.

Peli Parke tarafından Türkiye’de ilk kez uygulanan bir teknik olan yüzeye sağlanan yüksek çizilmezlik değeri ile üretilen Türkiye’nin ilk renkli parkesi “Vintage Collection”; kırmızı, yeşil, sarı, mor ve mavi renk alternatifleriyle mekanları renklendirmeye hazır.

Perge

Modern ve nostaljik çizgileri buluştururken birbirinden canlı renkleriyle mekanların çehresini değiştirecek olan koleksiyon; sigara ateşine, gün ışığına, noktasal darbelere, çizilmelere karşı dayanıklı yapısı ve parkenin ömrünü uzatan yüksek aşınma yüzeyi ile dikkat çekiyor. Sıra dışı görünümüyle mekanlara değer katan “Vintage Collection” farklı kıvrımları ile döşendiği ortamlarda kendini hissettirecek. İddialı renkleriyle farklı bir stil sunan koleksiyon; hem trend hem moda renkleri zemine taşırken kendine has tarzıyla da mekanlara ayrıcalık katacak. İlk kez TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Intermob 2015 Fuarı’nda sergilenen koleksiyon fuarın en ilgi çeken ürünleri arasında yer almıştı. Yoğun zemin hareketlerine maruz kalan işyerleri için de bir yenilik sunan koleksiyon, sınıfının en yüksek çizilme değeri ile pazarda yerini korumayı hedeflemektedir.

image1

Diğer yandan geçtiğimiz günlerde, orman endüstrisi, kâğıt, gıda ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Turanlar Grup şirketlerinden Peli Parke’nin Türkiye genelindeki tüm satış ve pazarlama ekibinin katılımıyla gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısında; Şubat ayında düzenlenen toptancı bayii zirvesinden bu yana yaşanan gelişmeler değerlendirildi.

image2

100 milyon euro’yu aşan öz sermaye yatırımı, 500’den fazla çalışanı ve artırdığı üretim kapasitesiyle 2016 yılında ihracata hız verecek olan Peli Parke’nin, Courtyard Marriott İnternational Airport otelinde gerçekleştirdiği toplantıda; bölgelerdeki talep ve istekler değerlendirilirken toplantıların her ay farklı bir ilde organize edilerek bir önceki dönemin analiz edilmesine karar verildi.