Hilti, neredeyse tüm yapı işleri için ideal olan kablosuz; vidalama, delme, kesme ve taşlama ürün portföyüyle iş verimliliğini artırıyor

İnşaat sektörünün hızına hız katacak kablosuz ürünler

İnşaat projelerinde maksimum verimlilik hedefleyen profesyonellerin imdadına kablo derdini ortadan kaldıran ürünler yetişiyor. Sunduğu proaktif çözümlerle iş ortakları ve müşterilerinin zamandan ve iş gücünden tasarruf elde etmelerine katkı sunan Hilti, bu noktada kablosuz akülü el aletleriyle sektörde fark yaratıyor. Kablosuz teknolojilerin daha çok şantiye ve benzeri uygulama alanlarında kullanıldığına dikkat çeken Hilti Türkiye İç Anadolu ve Ege Satış Direktörü Erdinç Şimşek, hemen hemen bütün yapı işleri için ideal olan vidalama, delme, kesme ve taşlama ürün portföyüne sahip olduklarını belirtti. Şimşek, Hilti’nin kablosuz ürün portföyünde yer alan akülü el aletlerinin 35 dakika içinde şarj olma özelliği ile sektörde fark yarattığını da vurguladı.

 

İnşaat sektöründe yeni nesil hizmet anlayışı ve üstün performansa sahip teknolojik ürünleriyle öne çıkan Hilti, kablosuz akülü el aletleriyle şantiye ve uygulama alanlarında maksimum verimlilik sağlıyor. Projelerinde bütçe, zaman ve iş gücünden tasarruf etmek isteyen inşaat sektörü profesyonellerinin çözüm ortağı olarak ürün ve hizmetler ürettiklerini ifade eden Hilti Türkiye İç Anadolu ve Ege Satış Direktörü Erdinç Şimşek;güçlü, performans odaklı, dayanıklı ve hareket kabiliyeti yüksek ürünleriyle tam kapasite verimlilik sağladıklarını açıkladı.

 

Tüm yapı işleri için ideal ürün portföyü

Hilti’nin kablosuz teknolojilerini 12, 22 ve 36 volt arasında güç seçeneklerine sahip akülü el aletlerinin oluşturduğunu belirten Erdinç Şimşek, sözlerine şöyle devam etti; “Bu kapsamda hemen hemen bütün yapı işleri için ideal olan vidalama, delme, kesme ve taşlama ürün portföyüne sahibiz.Öne çıkan ürün gruplarımız arasında metal, ahşap ve tuğla/taş duvarda delme işlemleri için tasarlanmış 12 volt ve 22 volt şarjlı delim/vidalama makineleri; metal, ahşap ve betonda hafif ve ağır yük ankraj ve somun sıkma çalışmaları için tasarlanmış 22 volt şarjlı darbeli somun sıkma makineleri; farklı delim ve taraklama modlarına sahip 22 volt ve 36V volt şarjlı darbeli deliciler; metal ve mineral kesme-taşlama işlerinde uzun çalışma süresi ve yüksek performansa sahip 22 volt şarjlı taş motorları; metal, ahşap ve ahşap kompozitlerde hafif ve ağır yük kesme/yıkma işleri için tasarlanan 12 volt ve 22 volt şarjlı testereler yer alıyor.”

 

35 dakikada şarj olarak zaman tasarrufu sağlayan akülü el aletleri

Projelerde hızlı hareket etmenin çok önemli olduğunu söyleyen Şimşek, “Kablosuz akülü el aletlerimiz sadece 35 dakika içerisinde şarj oluyor ve bu süre sektör ortalamasının oldukça altında. Kısa sürede şarj edilebilen ürünlerimizile kullanıcılarımıza ciddi bir zaman tasarrufu sağlıyoruz.” dedi.

 

24 ay boyunca hiçbir tamir masrafı yok

Direkt çalışma modeli ve servisleri sayesinde kullanıcılarına bir makineden daha fazlasını sunduklarının altını çizen Şimşek, “Hilti olarak sadece satış öncesi değil, satış sonrası hizmetlerimizle de müşterilerimizle uzun soluklu bir iş ortaklığı sağlamak için ilişkilerimizi güçlendirmeye önem veriyoruz. Satış danışmanlarımız müşterilerimizi ziyaret ederek onlara uygulamalarında ihtiyaçları olabilecek en optimum çözüm önerisini sunuyor. Yanı sıra bir Hilti makinesi alındığında “Masraf Yok” uygulamamıza dahil oluyor ve 24 ay boyunca hiçbir tamir masrafı ile karşılaşmıyorlar. “Masraf Yok” dönemi biten makinelerde çıkacak tamir bedelleri ise belirli bir limiti aşmıyor, yani herhangi bir sürpriz yaşanmıyor. Şu an için İstanbul, Ankara, İzmir, Manisa ve İzmit’te geçerli olan “3 Gün ya da Ücretsiz” uygulamamız kapsamında ise makineler 3 gün içerisinde tamir ediliyor ve bakımı yapılarak adrese teslim ediliyor. Gecikme durumunda ise “Masraf Yok” kapsamını geçen makinelerden ücret alınmıyor. Ayrıca satın alınan bütün Hilti makineleri sistemlerimizde kayıtlı olduğu için servise gelindiğinde herhangi bir evrak veya fatura ibraz edilmesine gerek kalmıyor.” şeklinde konuştu.

 

Hilti ve Hilti Türkiye Hakkında

Dünyanın en küçük ülkelerinden biri olan yaklaşık 39 bin nüfuslu Lihtenştayn Prensliği’nde 1941 yılında doğup, bugün yaklaşık 30 bin çalışanı ile global jenerik marka haline gelen Hilti, 6 kıtada 120’den fazla ülkede faaliyet gösteriyor. Türkiye pazarına ilk kez 1982 yılında giren ve 15 yıl distribütörlük olarak temsil edilen Hilti, 1997 yılından bu yana ise Türkiye’de yüzde 100 yabancı sermayeli bir firma olarak faaliyet gösteriyor. Merkez ofisi İstanbul’da bulunan Hilti Türkiye, başarısını bilgi, birikim ve inovasyon ile sürdürülebilir değer yaratan bir marka olmaya borçlu. Ekonomiye sağladığı katma değer dışında İnsan Kaynakları alanındaki çalışmalarıyla da öne çıkan Hilti, Great Place to Work Enstitüsü tarafından belirlenen “Dünyanın En İyi İşverenleri” listesinde yer alıyor. 2014-2018 yılları arasında “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” sıralamasında ilk 10 şirket arasında yer alan Hilti Türkiye ise 2021 yılında gerçekleştirilen Great Place to Work anketinde çalışanlarının yüzde 91’i tarafından “çalışmak için harika bir yer” olarak değerlendirildi.